Etiket Sonuçları: gezi

May

Anadolu Üniversiteler Birliği (AÜB) tarafından ikincisi Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) ev sahipliğinde düzenlenen ‘Üniversite Tanıtım Fuarı’na Nevşehir genelinde bulunan liseler yoğun ilgi gösterdi.

AÜB’e üye üniversitelerden biri olan NEVÜ tarafından 15 üniversitenin katılımlarıyla NEVÜ Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezi Fuaye Alanı’nda bugün yapılan fuarın açılışına; NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin,  NEVÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Özlem Fındık ve Prof. Dr. Mutluhan Akın, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Seydi Battal Gazi Karakoç, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, NEVÜ Kariyer Planlama, Uygulama ve Araştırma Merkezi (NÜKMER) Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Toprak Keskin, Anadolu Üniversiteler Birliği’ne üye üniversitelerin temsilcileri MEB’e bağlı okul yöneticileri, öğretmenler ve üniversite adayı öğrenciler katıldı.

Öğrencilerimiz Üniversite Kampüsü ve Sosyal İmkanları hakkında bilgi sahibi oldular. Ayrıca Üniversitede yapabilecekleri Kariyer imkanları ve bölümler konusunda da bilgi aldılar.

Mrt

Okul Grafik ve Fotoğrafçılık bölümü öğrencilerimiz, Alan Şef ve Öğretmenleri ile birlikte kariyer gelişimlerini desteklemek ve üniversite akademik yaşantısı deneyimi kazanmak amacı ile Nevşehir Hacı Bektaş-ı Veli Üniversitesi Meslek Yüksek Okuluna ziyarette bulundular. Öğrencilerimiz üniversite sosyal ve akademik imkanları hakkında bilgilendirme aldılar. Atölyelerde derslere katılarak önemli deneyimler elde ettiler.

Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür eder öğrencilerimize akademik hayatlarında başarılar dileriz.