NEVŞEHİR / MERKEZ - Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yeni Mahalle Milli İrade Caddesi No24/2 50100 Merkez/NEVŞEHİR
Vizyon
VİZYONUMUZ İstiyoruz ki… Öğrencilerimiz Atatürk İlke ve İnkılâplarını özümsemiş, ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine taşımayı amaç edinmiş, haklarını ve sorumluluklarını bilen bireyler olarak yetişsin. İstiyoruz ki… Okulumuzda kaliteli eğitim temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki… Okulumuzda, herkes her gün kendini yenileyerek daha iyiye ulaşmak için çalışsın. İstiyoruz ki… Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeli olması İstiyoruz ki… Mezun olan öğrencilerimiz kendi alanlarında çalışsın. İstiyoruz ki… Sosyal ve kültürel gelişmeler için gerekli koşullarda süreklilik sağlansın. İstiyoruz ki… Eğitim verirken eğitim araç gereçlerimiz elimizin altında olsun.
Misyon
MİSYONUMUZ Biz bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, Bugünkü sosyo-ekonomik yapımızın getirdiği sorunları veli-öğrenci-çevre-okul işbirliği ile, günün koşullarına uygun standartları yakalayarak, çözmek, Öğrencilerin işbirlikçi, sorumluluk sahibi, saygılı, bilgili, becerili kendine güvenen ve girişimci bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, Onlara gelişen teknolojiye uyum sağlayacak mesleki bilgi ve becerileri kazandırmak, için varız.
Öğretim Şekli :Tam Gün Tam Yıl
Ulaşım
Okulumuz ilimizin tam merkez noktasında bulunup, Valilik Hizmet binası karşıdandır. Şehir içi tüm dolmuş hatları ve ilçe/belde otobüs durakları okulumuz çevreside bulunmaktadır. Öğrencilerimiz ulaşım problemi yaşamamaktadırlar.
Yeni Mah. Kayseri Cad. No:24/2 50100 NEVŞEHİR
İl Merkezi
Sportif Etkinlikler
İlimizde düzenlenen turnuvalarda ses getiren, birçok yıl turnuva kupasını kurumumuza kazandıran bir voleybol takımına ve onlarca başarı kazanmış halk oyunları ekibine sahibiz. Değerli Beden Eğitimi öğretmenlerimiz, her yıl çocuklarımızı bir çok yarışmaya yoğun gayret ve çaba sarf ederek hazırlamaktadır.
E-Twinning Projelerimiz hazırlık aşamasındadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
"Digital - Ict" isimli projemiz Polonya Ulusal Ajansı tarafından kabul edilmiştir. 2021-2022 Eğitim öğretim yılı içerisinde Proje kapsamında yurtdışı eğitim faaliyetlerine başlanmıştır.