Joyce Giula:

‘’Fark yaratma yürekliliğini gösterme ve gerçekten yapmaya değer bir şey yapma zamanı gelmiştir. Mutlaka büyük bir amaç değil; ama yüreğinizde tutuşan herhangi bir şey arzunuz, düşünüz olan bir şey için… Yeryüzündeki günlerinizin değerli ve anlamlı geçmesi, kendinize olan borcunuzdur, yaşamın tadına varın, var gücünüzle hedefe odaklanın.’’

Ekm

KIYMETLİ VELİLERİMİZ,

ÖĞRENCİ DURUMLARINI GÖRÜŞMEK ÜZERE OKULMUZA GELMEDEN ÖNCE İLGİLİ ÖĞRETMENİMİZİN MÜSAİT RANDEVU SAATLERİNİ AŞAĞIDAKİ TABLODAN  İNCELEMNİZİ RİCA EDERİZ.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının başlaması ile birlikte okulumuz sosyal faaliyetleri kaldığı yerden hız kesmeden  devam ediyor.

Okul Müdürümüz Burhan AŞICI'nın teşrifleri ile kurumumuz pansiyonunda yatılı eğitim gören öğrencilerimizin yeni eğitim öğretim yılını kutladık. Kutlamaya Pansiyon Md. Yrd. Nurhan ŞENOL, öğrenci işleri Md. Yrd. Oğuz Osman TOPER, Biyoloji Öğretmenimiz Dürdane KURNAZ ile kurum görevlileri ve öğrencilerimiz katılım sağlamıştır.

Etkinlik öncesi Okul Müdürümüz Burhan AŞICI, öğrencilere hitaben

" Pansiyonumuzda Devletin en güzel imkan ve hizmetleri sizlere sunulmaktadır. Siz değerli Öğrencilerimizden bunun karşılığında üstün başarı ve gayret beklenmektedir. Sizler ülkenin geleceğisiniz. Akademik ve Kişisel gelişimlerinize katkı sağlamak adına bizler sizlere en iyi ortam ve şartları sağlamaya çalışmaktayız. Siz kıymetl öğrencilerimizin bu çabaların farkında olrak elinizden gelenin en iyisini yapacağınıza yürekten inanıyorum. Yeni eğitim öğretim yılının sizlere hayırlar getirmesini diliyorum." diyerek faaliyetimizi başlatmıştır.

Etkinlik pasta ve içecek ikramı yapılmasıyla devam etmiştir. Etkinlikte emeği geçen  tüm personelimize teşekkür ederiz.

Mrt

SAYIN VELİ Okul olarak amacımız, ruhsal, duygusal, fiziksel, zihinsel ve sosyal yönden sağlıklı, kendine güvenen, sorumluluk sahibi, milli ve manevi değerlere sahip başarılı bireyler yetiştirmektir. Bunu gerçekleştirmek ancak okulaile-öğrenci işbirliği ile mümkün olabilir. Çocuklarınızın davranış problemlerini, başarısızlıklarını, disiplin sorunlarını çözmek için ceza vermek ya da bunları görmezden gelerek çözmek mümkün olmayacaktır. Problemlerin sebebi tespit edilmeli ve okul ile işbirliği yapılarak bu sorunlar çözülmeye çalışılmalıdır. Problemleri önlemek ve çözüm üretmek için siz değerli velilerimize bazı konuları hatırlatmanın faydalı olacağını düşünüyoruz.

Şbt

rVücudumuzda doğal bir denge hâli mevcuttur. Bu doğal denge hâlinin korunması sağlıklı olmak anlamına gelir. Vücudun çeşitli sistem ve yapıları sağlığı korumak, dolayısıyla denge hâlini sürdürmek üzere sağlığı olumsuz etkileyen faktörlere karşı koymaya çalışır. Bu sistem ve yapıların yanı sıra insanın kendisinin de bilinçli bir gayret göstermesi gerekir. aşağıdaki videoda sağlıklı yaşam için önerileri izleyeceksiniz.

iyi seyirler..

Rehberlik servisi

Ara

19. Uluslar Arası Mutfak Gunleri yarışmasında  balık tabağı katagorisinde altın madalya alan öğrencimiz Şeyma KARASOY, Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut ÖZER tarafından, ilimize yapılan ziyaret sırasında tebrik ve takdir edildi.

Bizleri gururlandıran öğrencimizi tekrar tekrar tebrik ederiz.